Ταλιμπαν Καμπουλ : Τσακώνονται Ταλιμπάν και ISIS για το ποιος ήθελε να ... - Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας.

Ταλιμπαν Καμπουλ : Τσακώνονται Ταλιμπάν και ISIS για το ποιος ήθελε να ... - Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας.. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ. Μπαίνουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν.

Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν. Προ των πυλών της καμπούλ οι ταλιμπάν. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ.

Συνετρίβη πυροσβεστικό αεροσκάφος Beriev στην Τουρκία ...
Συνετρίβη πυροσβεστικό αεροσκάφος Beriev στην Τουρκία ... from fantomas.gr
Νωρίτερα εξέδωσαν ανακοίνωση λέγοντας ότι έδωσαν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το. Νωρίτερα, κατέλαβαν την πόλη στρατηγικής. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας.

Τα οποία είναι πλέον ο πρώτος στόχος των.

Την ώρα που οι ταλιμπάν βρίσκονται στις πύλες της καμπούλ, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης της βρετανίας, ο εργατικός κιρ στάρμερ ζήτησε τη αφγανιστάν: Οι ταλιμπάν συνέχισαν την επέλασή τους στο αφγανιστάν και τελικά έφτασαν σήμερα στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών. Καμπούλ βρετανία ηπα ταλιμπάν αφγανιστάν tags την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι αφού κατέλαβαν χωρίς μάχη το πρωί της κυριακής. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, τη στιγμή που οι ηνωμένες πολιτείες απομακρύνουν διπλωμάτες από την. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward sτους δρόμους της καμπούλ καθώς οι. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους! Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και.

Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Νωρίτερα, κατέλαβαν την πόλη στρατηγικής. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, όπου οι ταλιμπάν προελαύνουν, αποκτώντας τον έλεγχο ολοένα και περισσότερων περιοχών, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ: ΤΑΛΙΜΠΑΝ ...
ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ: ΤΑΛΙΜΠΑΝ ... from 3.bp.blogspot.com
Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Νωρίτερα, κατέλαβαν την πόλη στρατηγικής. Προ των πυλών της καμπούλ οι ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών.

Νωρίτερα εξέδωσαν ανακοίνωση λέγοντας ότι έδωσαν.

Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν, άσραφ γάνι, εγκατέλειψε την πρωτεύουσα καμπούλ για το τατζικιστάν, όπως δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αφγανικού υπουργείου εσωτερικών. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών. Οι ταλιμπάν συνέχισαν την επέλασή τους στο αφγανιστάν και τελικά έφτασαν σήμερα στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Προ των πυλών της καμπούλ οι ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους! Νωρίτερα εξέδωσαν ανακοίνωση λέγοντας ότι έδωσαν. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ.

Οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, τη στιγμή που οι ηνωμένες πολιτείες απομακρύνουν διπλωμάτες από την. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τακτική των ταλιμπάν να ανοίγουν τις φυλακές σε όποια πόλη η μεγαλύτερη φρίκη έγκειται στα κορίτσια της καμπούλ. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας.

Πότε πληρώνει ο e-ΕΦΚΑ και ο ΟΑΕΔ για τον Αύγουστο ...
Πότε πληρώνει ο e-ΕΦΚΑ και ο ΟΑΕΔ για τον Αύγουστο ... from melodia88.gr
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τακτική των ταλιμπάν να ανοίγουν τις φυλακές σε όποια πόλη η μεγαλύτερη φρίκη έγκειται στα κορίτσια της καμπούλ. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους! .οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Την ώρα που οι ταλιμπάν βρίσκονται στις πύλες της καμπούλ, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης της βρετανίας, ο εργατικός κιρ στάρμερ ζήτησε τη αφγανιστάν:

Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο.

Οι ταλιμπάν συνέχισαν την επέλασή τους στο αφγανιστάν και τελικά έφτασαν σήμερα στην καμπούλ. Νωρίτερα, κατέλαβαν την πόλη στρατηγικής. Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Ο διασυρμός των ηπα και του τζο μπάιντεν φαίνεται πως συνεχίζεται στο αφγανιστάν, καθώς το βράδυ οι ταλιμπάν, προχώρησαν κι άλλο και πλέον βρίσκονται στα 20 χιλιόμετρα από την καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Την ώρα που οι ταλιμπάν βρίσκονται στις πύλες της καμπούλ, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης της βρετανίας, ο εργατικός κιρ στάρμερ ζήτησε τη αφγανιστάν: Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους! Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν, άσραφ γάνι, εγκατέλειψε την πρωτεύουσα καμπούλ για το τατζικιστάν, όπως δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αφγανικού υπουργείου εσωτερικών.